Selecteer een pagina

Portfolio

01

UNIQRESORT - Website ontwerp

Deze internationale website voor onroerend goed in de recreatieve sector heeft een complete facelift gehad, zowel qua styling alsook functionaliteit. Het onderhoud is gebruiksvriendelijk en de eigenaar kan na een korte training zelf wijzigingen doorvoeren op het moment dat het hen uitkomt.

02

Steengoedvoorbuiten - Website ontwerp

Dit hoveniersbedrijf bedient de bovenkant van de markt en wilde dat ook terug laten komen in het ontwerp van de website. Naast een normale versie heeft deze klant een separate mobiele versie waarin alleen relevante informatie voor mobiele bezoekers is te vinden.

03

BeBalanced - Website, grafisch ontwerp & drukwerk

Deze massagepraktijk is een starter in de markt . De eigenaresse prefereerde een eenvoudige uitstraling, gekenmerkt in donkere kleuren en strakke lijnen. Naast het ontwerp en bouwen van een nieuwe website mocht leading2you het ontwerp van logo, visitekaartjes en flyers voor haar rekening nemen. 

04

ALLforCLEAN - Website ontwerp

Ontwerp van de volledige huisstijl wat varieert van logo tot aan promotiepateriaal. De website hebben we vanaf de grond af aan ontworpen en opgeleverd. Doelstelling van dit alles was het kunnen verruimen van zijn werkgebied. Dit is ook gelukt aangezien zijn werkgebied is uitgebreid van meerdere gemeenten rondom Hengelo naar een landelijke dekking.  

05

Mischa imaging - Website

Mischa filmt en fotografeert al jaren voor vele verschillende klanten en dat brengt hem op bijzondere lokaties. Dat wilde Mischa ook terug zien in zijn website, divers, duidelijk en makkelijk om doorheen te lopen. Er is voor gekozen om Instragram te gebruiken om de bezoekers op de website op de hoogte te houden van de laatste projecten.